Onze Quinta in vogelvlucht gezien.

oktober 9, 2021 quintadacolina 12 comments

Soms heb je gasten die een profesionele drone bij zich hebben. En ook nog uit zich zelf aanbieden om filmpjes te maken. Zie hier het resultaat van het vele knippen, puzzelen en plakken. Het kostte Yvon vele uren “werken”.

Met dank natuurlijk aan Anouk en Henk voor alle filmpjes.

Tip: Kies bij YouTube de optie HD kwaliteit bij instellingen, voor een scherpere beeldkwaliteit.

12 Comments on “Onze Quinta in vogelvlucht gezien.

 1. Het is een mooi filmpje geworden Yvon! Erg leuk. Echt dansen rond het huis. We kregen een beetje heimwee naar Madeira.
  Groet Anouk & Henk

  1. De kleine man heeft helemaal gelijk. Jammer dat jullie gebonden zijn aan de vakanties van Nederland. Wij hebben voor november voor 60 euro een vlucht geboekt. Alles ok bij jullie? groetjes aan C.

 2. Wat een mooi filmpje en wat een heerlijke plek hebben jullie daar toch. Genieten maar ! Het is hier echt herfst nu, de pompoensoep staat te pruttelen en jullie kacheltje snort ‘s avonds lekker in onze woonkamer !
  Lieve groetjes,
  Elsa

 3. Toch maar een mooi stekkie dat jullie hebben opgebouwd. Hoop nog een keer te kunnen komen naar het mooie eiland. Groet oet Clumme).

  1. We zijn net terug uit Gran Canaria voor 4 dagen. Begrijpen nu dat Madeira toch een goddelijk eiland is: Groen, schoon en betaalbaar. Wat betreft komen naar Madeira: niet blijven hopen maar gewoon doen. Jullie zijn wederom welkom hier. Groetjes van ons

 4. Wat een prachtig filmpje lieve Yvonne ik kreeg de tranen in de ogen toen ik het zag en had ineens heimwee naar jouw plekje.
  maar gelukkig heb ik nu ook een fantastisch mooi huisje in Brunssum waar ik heerlijk kan leven met zelfs een tuintje erbij en niet veel onderhoud.

  ik hoop dat we elkaar nog eens zien in Nederland

  liefs en een knuffel van José en groetjes aan Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.