Najaar is gestart.

oktober 12, 2019 quintadacolina 7 comments

Vandaag is de eerste echte regen gevallen. Morgen zal het waarschijnlijk zelfs 3 cm gaan regenen….. Het was zo’n 4 en een 1/2  maand droog en hebben in korte broek rondgelopen. Yvon heeft haar garderobe aangevuld met stofjes van de markt uit Maastricht: 3 korte broeken en een hesje genaaid. Voor het nieuwe zomerseizoen dat begint in december en verder gaat in april.

Twee weken geleden nog een rond wandeling gemaakt in Ribeiro Frio. We wilden toen solidair zijn met onze familie/vrienden in Nederland waar het ook zeer “frio” was. Het was een mooie levadawandeling lang vele watertjes en groene varens in het koudste en vochtigste streek/dal van Madeira, zoals de naam van het dal al aangeeft. Toen net 12 graden C. overdag als maximum.

Voorlopig krijgen we het een paar weken druk. Vanavond arriveren onze eerste gasten weer en daarnaast wordt er veel geskyped met New York, waar gezinsuitbreiding is geweest.

7 Comments on “Najaar is gestart.

 1. Wat een leven, mooie wandelingen maken in de natuur, lekker eten en relaxen en nu ook oma geworden van een prachtige kleindochter. Geniet ervan en beiden veel liefs

 2. Gefeliciteerd met de komst van het nieuwe wereldburgertje! Geniet ervan, al is het op afstand. Wat een prachtige foto’s hebben jullie weer geplaatst. Veel plezier met de nieuwe gasten. Ik kijk uit naar een nieuwe update 🤗

 3. Van harte proficiat met jullie kleinkind ! Hopelijk gaat alles goed met Tessa en de kleine ? Er is een heuse baby-golf om ons heen, waaronder ook onze dochter Laura die op 3 oktober bevallen is van een jongen : Sef.
  Het is hier nu volop herfst en dit weekend nog even een uitschieter met zomerse temperaturen.
  Jullie foto’s blijven ons uitdagen om naar Madeira te komen. Gaat zeker een keer gebeuren, maar we zullen nog even geduld moeten hebben. We genieten ondertussen op koudere avonden van jullie kacheltje, die het prima doet.
  Als jullie weer bij ons in de buurt zijn moeten we maar weer eens afspreken.
  Groetjes,
  Mat en Elsa

 4. Van❤️Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinkind en heel veel plezier met de nieuwe gasten❗️Verder weer thanks voor de leuke update😘

 5. Prachtige foto,s allemaal. Dit is echt heel mooi hoor. Ik zou willen dat ik weer eens daar was want het was een mooie plek om vakantie te vieren alleen heb ik het nu te druk, heb altijd zoveel afspraken en dan ook nog mijn 3 kleinkinderen bezoeken. Dat wil ik allemaal bijhouden.
  groetjes Jaap en Yvon. hopelijk nog eens gauw tot ziens en proficiat met jullie familie uitbreiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.