Een zomers uitzicht vanaf ons terras.

augustus 6, 2019 quintadacolina 9 comments

Klik hier voor het uitzicht

Er wordt nog steeds doorgeklust en plannen gemaakt voor de laatste projecten. Bij de oude werkschuur stort het dak bijna in. Dus willen we de schuur nog voor de winterstormen opknappen en verfraaien in stijl met de quinta. De “palheiro” hooischuur krijgt een bestemming als BBQ/buitenkeuken met traditionele Madeiriaanse oven (voor brood en pizza). Weer een kers op de pudding.

Daarnaast had Jaap contact met de Nederlandse ambassadeur voor Portugal over de kans om waterbouw kennis en ervaring uit Nederland voor Madeira beschikbaar te stellen. Na één winterstorm kan men hier de golfbrekers en havens weer herstellen en dat is zonde.  Wordt vervolgd.

foto 1 Jaap maakt vakkundig een Portugees muurtje langs de moestuin van Yvon. Te zien zijn al uien, jonge prei en paprikas met daarachter cherry tomaten.

Foto 2 Jaap in gesprek met Nienke Trooster,  ambassadeur.

Foto 3 Zwembad bij nacht. De lampen in het zwembad werken.

9 Comments on “Een zomers uitzicht vanaf ons terras.

  1. Hallo Yvonne en Jaap

    Jullie zijn goed bezig zeg en Jaap ook met zijn waterschap plannen voor Madeira.
    Geniet nog maar verder van vele mooie dagen en prachtige zonsondergangen en van jullie heerlijke moestuin en zwembad.

    groetjes en liefs van José

  2. Met dat uitzicht zou ik zo weer naar Quinta willen komen!
    Jaap, ik ben beschikbaar voor je projectteam.

    Groetjes uit een warm Klimmen, Frans en Jacqueline

    1. Beste Frans en Jacqueline, Een long weekend is toch snel geboekt?! Vooral in november voor ca 110 euro heen en terug.
      Frans, welk van de 3 projecten heeft je voorkeur? In november starten we met de shed/palheiro. We bieden ook werkvakanties aan. Van 09.00 tot 13.00 uur werken, daarna vrij. 70 % korting voor de kamerprijs. Veel beter dan de PIZ cursus….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.